God som gullbrød

Selv om jula er mer enn marsipan har vi jo tidligere slått fast at marsipan er noe som hører julen til, og at den beste jula varer lenge. Men det finnes god marsipan utenom julesesongen, også. Den blir også bedre når det nærmer seg jul!

Sjokoladen jeg snakker om, er Nidars eldste merke, gullbrød. Det er en av mine favoritter, den har bare en ulempe: Forholdet mellom sjokolade og marsipan er nemlig ikke helt optimalt, det er litt for mye marsipan i forhold til den fantastiske, mørke sjokoladen, som gjør at den drukner litt i all sødmen.

Og hvordan dette endrer seg når det går mot jul? Jo, jeg vet ikke hvordan det er ellers i landet, men her hvor jeg bor, dukker det opp poser med små, små Gullbrød på 12,9 gram hver sammen med det øvrige julesnopet. Og i disse små godbitene er det et akkurat riktig forhold mellom herlighetene!

Så hvis du, som meg, synes det vanlige Gullbrødet er nesten perfekt, så prøv en pose med disse småttingsene til jul. Eller i kveld …

3 tanker om “God som gullbrød

  1. Alf Ivar: 2 dager? Det syntes jeg var tregt 😉

    Marsipan er det beste som godteriet som noensinne er laget. Basta! Før var Gullbrø det beste jeg kunne få, men etter at jeg fant ut at jeg ikke tåler melk har jeg måttet avstå fra det 🙁

    Så jeg synes marsipan skulle blitt hverdagsgodteri, ikke bare til jul og påske!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.