Gratulerer med dagen, Magne!

Fredag, 9. juli 2010, er det seks år siden verdens flotteste Magne ble født. Da blir det stor fest, med alt det som Magne liker aller best!

Magne er en god gutt, full av omtanke for alle — både fjern og nær. Han takket for eksempel helt uoppfordret mammaen fordi hun orker å lage bursdagskake til ham, og han får stjerner i øynene hver gang det er snakk om å ta i mot eller å dra på besøk. Storebror er nok helten i livet fremdeles, men han erobrer stadig flere områder og arenaer for seg selv.

Ben 10, Lynet Mc Queen, Star Wars the Clone Wars og så videre … det er unektelig kult med det meste som skjer på TV, og ikke minst i dataspill. Men likevel er ham en sprek, sterk og rask gutt som gjerne springer etter pasninger på fotballbanen eller hopper en hel lørdag på trampolinen.

Nå gleder han seg utrolig mye til å begynne på skolen, møte nye venner og lære alt om denne mystiske verden, og jeg er helt sikker på at han kommer til å gjøre det helt fantastisk i «storguttverdenen».

Gratulerer med dagen, Magne. Jeg vet du har enorme forventninger til denne dagen, og jeg håper du blir fornøyd!

4 tanker om “Gratulerer med dagen, Magne!

  1. Gratulerer med dagen, Magne. Glemmer fortsatt ikke første gang jeg traff deg. Etter å ha observert at jeg snakket med pappa i noen få minutter, sprang du rett bort og gav meg en god og lang kos.

  2. Magne takker for alle gratulasjoner. Han koste seg ordentlig på festen, og alle gjestene oppførte seg eksemplariske. Da jeg spurte han om noen gave var spesielt fin, svarte han «Ja – alle», og da vi pusset tennene seint om kvelden, sa han at «Pappa? I dag har vært en fin dag!».

    Takk til alle som har bidratt til å gjøre dette til Magnes fine dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.