Hvor er min mobil?!

Plutselig var den helt borte! Den som var så fin. Og tok så fine bilder. Og hadde en lang, lang kontaktliste …

Trist nå!

9 tanker om “Hvor er min mobil?!

 1. Kondolerer!

  Ikke hør på bza. Tøffe menn tar ikke backup, men de gråter mye. 🙁

  Mer seriøst: MyPhoneExplorer er en liten perle. Kjøper du ny telefon fra SE så bør du kikke på det programmet. Alternativt kan du se på Float’s Mobile Agent (FMA) som gjør samme jobben, men med FMA har jeg litt dårligere erfaring (ustabilitet og kræsj).

 2. Nå ryktes det at den kanskje er funnet, jeg kommer med mer etter hvert. Når det kommer til de kjekke backup-programmene er det kanskje ikke så mange av dem som kjører på Linux? (Jeg gjetter bare, jeg har ikke sjekka.)

 3. Det er når man mister dem, man oppdager hvor avhengig man virkelig er av dem! Selv tar jeg jevnlig backup, og kalender og telefonbok synkroniserer jeg med pc jevnlig.

  Venter spent på fortsettelsen!

 4. Lasse: Du kan ta backup av alle data på mobilen din også om du bruker Linux, selv om de enkleste og beste tjenestene koster litt. goosync.com synkroniserer mot Google Calendar, som er iCal-kompatibel (og dermed funker bra på Linux), og håndterer visstnok også kontakter greit. Mobilleverandøren din har antagelig kontaktsynkronisering (jeg bruker Netcoms tjeneste der), og backup av bilder og alle andre data er svært lett å ta med SymSMB (krever Symbian-telefon, men der finnes det også andre løsninger, som minnekortleser hvis telefonen din støtter slikt).

  Håper du får telefonen din, og takk for en påminnelse om at det var på tide å synkronisere kontaktene mine. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.