Marit Larsen – Only a fool

Som faste lesere av denne bloggen har lagt merke til, er jeg pittelitt begeistret for Marit Larsen. Og egentlig er jeg ikke så veldig flau over det.

Marit er rett og slett en fantastisk dyktig musiker, hun har vist seg som en dyktig låtskriver og hun har også tak på fremføringen. Jeg ble nemlig litt skeptisk og ikke så rent lite skuffet under VG-lista sitt TV-overførte show i Oslo i sommer, da hun stilte med fullt band – og playback! Men i ettertid har hun kommet sterkt tilbake og vist at hun kan spille live. Senest i kveld, hun var høydepunktet under Synnøve Svabøes ikke ellers veldig severdige fredagskveldsshow:

Jeg synes dette ser lovende ut, jeg. Marit kan dette, det er det ingen tvil om — og det ser også ut som om hun begynner å kose seg skikkelig på scenen som soloartist. Det hun har gjort hittil har gledet meg mye, men det er nok ikke til å stikke under en stol at jeg venter meg flere, store ting fra denne jenta.

5 tanker om “Marit Larsen – Only a fool

  1. Det var vel kun 1 eller 2 rockeband som spilte uten playback på VG-lista showet – det er dessverre produksjonen som bestemmer slikt, på vanlige konserter er det som regel 30 minutters pause mellom banda, slik at dem får koblet opp og testet alt. og ikke minst, full soundcheck flere timer i forveien… sier seg selv at man ikke får tid til dette på et show som VG-lista.

  2. Marit er utrolig søt og sjarmerende. Rett og slett nydelig, er hun. Og hun virker veldig sympatisk og som du sier, det ser ut til at hun storkoser seg.

    Desverre er det så langt bare «Save Me» jeg har hatt særlig sans for. Låta i youtube-linken ovenfor er jo køntri! Huff og huff…

  3. Elf: Jeg mener å huske at du en gang sa at «I’ll always love you» var best med Dolly Parton. Da har du ikke lenger lov til å klage over at Marit er køntri. Dessuten tror jeg du bør høre på den et par-tre ganger til.

    Og Øyvind: Elvira er slettes ikke ille hun, heller!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.