Oro jaska beana!

The Blacksheeps gjorde det igjen — de knuste alle i MGP Nordic, og fikk full pott fra samtlige land, naturligvis unntatt Norge som ikke kunne stemme på egen kandidat.

Den ellers så edruelige avisen Aftenposten skriver: «Seieren i mgp Nordic-finalen er trolig det største som har hendt Nesseby kommune innerst i Varangerfjorden siden Isak Saba ble første same på Stortinget i 1907», og det er ikke sikkert de er så langt ute på jordet denne gangen. Dagbladet og VG skriver også om seieren

Jeg mener det er et riktig resultat. Selv om nivået i MGP Nordic er såpass høyt at enkelte av deltagerne i den «voksne» utgaven av samme konkurranse antageligvis ikke hadde fått blitt med, var The Blacksheeps også denne gangen i en klasse for seg. Dette er rett og slett et utrolig bra band, og jeg håper de får lang tid med leking, utprøving og covring før de ødelegges av en eller annen overivrig produsent.

Her er et klipp fra en «opptreden» de hadde på NRK, hvor de sang noe annet enn sangen om den tykke hunden Camilla.

4 tanker om “Oro jaska beana!

  1. Artig! De er faktisk veldig flinke, denne sangen er enda bedre enn den de vant med i kveld. Syns det er flott å se at ungdommene tør og prøver, og disse får det virkelig til også. Agnete er en dyktig vokalist! Og hun gitarjenta er utrolig søt 🙂

  2. Det er ikke ofte jeg ser på MGP jr men disse musikerne er bare rå azz. Super låt og super spill og sist men ikke minst en fantastisk rockestjerne er født i Agnete Johnsen. Ta vare på henne.

  3. Oro jaska beana! Den sangen går i hode på meg hver dag og hver natt. Fantastisk låt! For i å ikke nevne stemmen til Agnete! den er rett og slett sjamerende og rocka som jeg liker den. Skriv låter, gi ut albummer og kjør på. (Men ikke gå i fella med stoffer og tull!) Lykke til. Jeg støtter 100%!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.