Riktig diagnose?

«Gode, gamle» «Sex og singelliv» sto på i bakgrunnen i kveld. Det er ikke en serie jeg følger med på, og det som fanget min oppmerksomhet denne gangen var heller ikke serien, men reklamepausene.

Reklamene er tydelig rettet mot kvinner, og etter å ha sett et par reklamepauser, har jeg kommet til følgende konklusjon: Hvis noen kvinner faktisk tror dere er friske, er det nok fordi de ikke har fått riktig diagnose, ennå. Men det er visst «håp» for det, også.

Det mest tragiske med dette, er jo at siden annonsørene stadig vekk betaler for dette, må jo det faktisk bety at denne fordummende reklamen virker på et eller annet nivå.

6 tanker om “Riktig diagnose?

 1. Jepp, den gjør nok det. Akkurat som grunnen til at spam virker er fordi degenererte idioter faktisk trykker på linkene de sender.

  Men det er endringer på gang. Reklamemarkedet er fullstendig under endring. Folk er faktisk villige til å betale for digitale kanaler, og kiosker hvor de kan bestille tv-serier og filmer for å se dem når de vil, slik at de unngår reklamer. I tillegg vil framtiden for reklamebransjen være å lage push-reklame, altså reklame som forbrukeren selv tar initiativ til å motta, fordi det er om noe de interesserer seg for. Anbefalinger fra Amazon er et tidlig eksempel på dette. Vha tilbakemeldinger kan Amazon strømlinjeforme det de tilbyr deg.

 2. Reklame virker mer enn man tror. Holder på med reklameteori og lage reklame på skolen nå for tiden, det er artig for da må man tenke andre veien enn det man er vant til. Oppgaveteksten sier at jeg skal lage en reklamefilm for kvinner 30-45 år. Så det var en artig tilfeldighet at du skrev om det:)

 3. Glimrende observert Lasse! Merkelig fenomen det der! Dessuten syns jeg det er litt merkelig at de reklamerer for eggløsningstester rett før SIC også 😉

 4. Elf: Jeg håper du har rett i dine framtidsvisjoner. Det er nesten så jeg begynner å glede meg til reklame. Men det er altså bare fordi den vi har er så grusom.

  Marita: Jeg håper du lager en reklamefilm som går ut i fra at kvinner, også de i gruppen 30-45 år, har høyere mål for livene sine enn å «skinne foran ex-en», for å sitere en av reklamene i «Sex og singelliv»-pausene.

  Mihoe: Nå må jeg blottlegge min ignoranse her: SIC?!

 5. Ah, Mihoe — rimelig døvt av meg å ikke koble til originaltittelen, ja. Men takk for oppklaringen.

  Og her i Utkantsnorge er det ikke mye «SIC», nei — mer «GPL»¹.

  ¹ Gøy på landet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.