Selvportrett av Magne

Å ha en toåring i huset igjen er ganske så forskjellig fra forrige gang. Mens storebroren stort sett holdt seg i ro og i nærheten av foreldrene da han var på den alderen, er Magne høyt og lavt, og veldig glad i å forske på alt det ikke er meningen at han skal være borti.

I morges, for eksempel, sneik han seg stille ut fra soverommet uten at foreldrene tok særlig notis av det. Før mammaen syntes det var mistenkelig stille, og gikk for å se hva det var han hadde funnet. Det var pappas digitalkamera. Og ikke nok med det, han hadde til og med fått til å slå det på! Her er deler av resultatet.

Om vi ut fra dette kan fastslå at han blir fotograf eller modell — eller være litt bekymret for at han ikke vet foran og bak på et kamera — det har jeg ikke tatt stilling til ennå, men de 15 bildene han hadde tatt av seg selv, tyder i alle fall på at han hadde det temmelig morsomt!

Oppdatering:

Det kan se ut som om jeg har gjort ham urett, og at guttungen faktisk vet hvor linsen sitter. Når han blir konfrontert med bildeserien, hevder han hardnakket at det er smokken han skulle ta bilde av. Og den er en så kjær sengekamerat, at jeg tviler ikke på at han gjerne ville ha den foreviget.

7 tanker om “Selvportrett av Magne

  1. Med to foreldre som er glade i å fotografere, kan man vel ikke vente annet.Resultatene blir nok enda bedre hvis han får bruke kameraet oftere….

  2. flirer de er små når de skjønner hvordan et kamera fungerer. Den eldste våres gikk rundt og tok bilder som treåring. Fikk en ny vinkel på steikovnen – den ser annerledes ut fra 75 cm høyde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.