The Cure 4 tour 2008

Nå er det litt over 28 timer igjen til dørene åpner!

Helt siden noen introduserte meg for Robert Smith og The Cures musikk en gang på åttitallet, har de hatt en sikker plass på de fleste lister jeg har satt sammen. Og utrolig nok greier bandet å fornye seg ennå. I morgen kveld står de på scenen i Oslo Spektrum for første gang — og jeg skal være der!

Gleder meg veldig. Det er dømt til å bli bra. Legg igjen en kommentar dersom du skal ha nachspiel! 🙂

9 tanker om “The Cure 4 tour 2008

 1. Du viser igjen bra musikksmak!

  Men er du sikker på at det er første gang The Cure spiller i Oslo Spektrum? Jeg mener tydelig å huske at jeg var i Spektrum og så dem tidlig på nittitallet. Må ha vært i 1992 eller 1993. De dro en kvarters lang versjon av A Forest som var helt gåsehud. Beste konserten jeg noensinne har vært på.

 2. ah. ser at påstanden stammer fra siden du har linket til, og at de vet om konserten jeg snakker om («sist cure spilte i norge var i 1992»). Så da var det vel i en annen stor hall i Oslo, da? Hmm. Ikke i mitt hode, så jeg er sannelig fortsatt ikke overbevist.

 3. Det stemmer at jeg ukritisk stjal påstanden fra Oslo Spektrum sine sider, og jeg skal ikke vedde mange penger på at de har full orden i alle sine systemer.

  Men det er uansett ikke det største poenget her, da 🙂 De må gjerne komme med en lang versjon av «A Forest» i morgen, også.

 4. Litt offtopic, men betyr det at du befant deg på Gardermoen i dag tidlig? Jeg syntes nemlig jeg så et veldig kjent ansikt på vei inn i flybussen på tur hjem fra rikshospitalet, men jeg var ikke helt sikker 🙂

 5. Takk for opplysninger, Morten. Da vet vi at Spektrum lyver. Noen som er overrasket? 🙂

  Jeg var på Gardermoen mandag ja, Audun — men_tidlig_? To-tiden, kanskje? Jeg tok i alle fall flybussen!

  Og Marita: Jeg kosa meg masse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.