Stor irritasjon

Kjempestor. Hittil har møkkaspammailen jeg har mottatt vært enten amerikanere som ville selge meg lykke, mye penger og lang penis eller koreanere som jeg ikke er helt sikker på hva vil. Men det har vært rimelig lett å sortere ut.

Men i dag har jeg blitt utsatt for norsk spam av verste merke. Det er med referanser til familie, det er med gode hilsener, det er så vennlig og hyggelig at … – men det er altså reklame jeg ikke ønsker, ikke har bedt om og ikke er det minste interessert i.

Jeg sier jo i fra til de rette instanser, og håper spamsenderidiotene får en lang og trist periode uten så mye som en frisurfkonto – og i alle fall at de mister alle de pengene de har investert i å plage meg og alle som ikke er interessert i møkkawebsidene deres – som stort sett egentlig er ganske så crappy også – men jeg skjønner ikke helt hvorfor de ikke blir stoppet før de får sendt meg opptil fem mails på rad.

Kjære spammere: Skaff dere en skikkelig jobb, eller lag en webside som fyller et behov i steden for å lure folk til å besøke en wannabesite som ikke er verdt den altfor korte tiden det tok å lage den. Penger skal tjenes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.