«TV 2 nekter homoreklame i jula»

illustrasjon «Homoreklame» er ikke reklame som skal få deg til å skifte fil dersom du er hetero, men reklame som henvender seg til homofile. I dette tilfellet er det en reklamefilm for Homofiles Ungdomstelefon.

Filmen viser et juleball på en skole. En gutt sitter og ser drømmende ut på dansegulvet der en gutt og ei jente danser tett. Etter at de to er ferdige med dansen tar han mot til seg, går over gulvet, og byr opp gutten til dans.

«Dette ble for sterk kost for TV2, som mener at reklamefilmen ikke passer inn i deres konsept på de reklamefrie dagene», skriver Dagbladet, som også har en link til en quicktime-versjon av filmen. Men dette ble altså for sterk kost for TV2. Kanalen mener homofili er et så kontroversielt tema at det kan opprøre tv-seerne i julehøytida.

Vel, her ser dere hva man får når man legger en allmenkringkaster til Vestlandet. Homofobi, feighet, trangsynthet og Gode Norske verdier i en skremmende blanding. Jeg fatter ikke at folk innrømmer offentlig at de ser på den kanalen engang, jeg.

«Frihet til å velge», er TV2s reklameslagord. Bare du ikke velger feil, så.

Jeg vil samtidig benytte anledningen til å ønske alle med «kontroversielle seksuelle legninger» en riktig god jul. TV2 får ønske om god bedring.

Oppdatert: Se her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.