Apropos …

Jeg lovte noen hos Telenor at jeg skulle poste en melding her når saken min var ute av verden – eller hvis saken noen gang ble ute av verden (når det gjelder saken, kan du se på denne, denne og denne siden).

Tjenestene var registrert som bestillt hos Telenor. Om skylden ligger hos overivrige selgere eller om noen faktisk har bestillt dem i mitt navn, vil jeg vel aldri få vite. Men det gikk faktisk an å få dem fjernet igjen. Brevene som jeg sendte til Telenor kunne ingen se å ha mottatt, så der har de åpenbart et fornedringspotensiale – og det virket som om de tok den saken seriøst.

Mine frustrasjoner over å ha blitt meldt inn i både det ene og det andre, ble også tatt ad notam, og jeg ble meldt ut igjen. Etter hvert fikk jeg ny faktura, også. Så det gikk bra til slutt, og Telenor og meg er forholdsvis gode venner igjen.

Og, som nevnt, håper jeg virkelig at Telenor blir flinkere til å behandle innkommende post, hva det nå enn var som sviktet på det området. For jeg greier ikke helt å fri meg fra tanken på at det var innholdet i Cc:-feltet i denne mailen som gjorde utslaget …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.