Jakten på babes!

Til deg, du tålmodige sjel, som prøvde et uttall filnavn for å finne flere bilder av babes (stort sett Britney Spears og Christina Aguilera) på sidene mine i går: Det er ikke så mye her som man kunne forledes til å tro når man ser på denne saken.

Når det er sagt, skal jeg ikke bebreide deg for forsøket – disse to pynter jo opp enhver desktop, etter min beskjedne mening. Men det finnes mer effektive måter å finne bilder av kjendiser på. Når det gjelder Britney, så har jeg jo tidligere nevnt VGs Britney-magasin: www.lassedahl.com/b/20030113_1. Møtt med denne utfordringen, fant jeg jo ut at jeg ikke kunne være dårligere, så her er mitt Britney-magasin:

http://www.lassedahl.com/tema/britney/

Men, fremdeles er det en ganske puslete kjendis-bilde-jakt. Skal vi virkelig slå til, og fråtse i bilder av the rich and famous, er Google som alltid vår venn:

  • Gå inn på www.google.com
  • Velg «bilder» eller «images», alt etter språkinnstillingene dine
  • Skriv inn babe- eller dudenavnet
  • Velg avansert søk hvis du vil lete etter bare store bilder, for eksempel, eller bare fargebilder
  • Klikk på knappen «Google-søk»

Så skal du få opp lange lister av bilder av din favorittkjendis. Det kan hende noen er fjernet eller beskyttet på noen måte, men de aller fleste treffene sender deg rett til flotte bilderessurser.

Og er du for utålmodig til å følge oppskriften over, så skriv inn navnet til din favorittkjendis her for å søke i Google etter store bilder av vedkommende:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.