Kun kort tid igjen

Nå er førpremiæren unnagjort, og alle de vakre og berømte i Hollywood har fått ruslet opp og ned den røde løperen. Og sett «Charlie’s Angels II – Full Throttle».

illustrasjon

Vi andre må vente litt til – det er ennå noen dager til verdens tøffeste babes inntar lerretet for oss vanlige dødelige. Men 27. juni er det verdenspremiære. Og jeg er såpass barnslig at jeg gleder meg …

7 tanker om “Kun kort tid igjen

  1. He, denne filmen er faktisk på lista mi over filmer som ikke skal sees. Jeg så den første ved et uhell. Filmen vi skulle se var utsolgt og de andre insisterte. Det er ikke at jeg synes det er vondt å se på den overnaturlig vakre og sexy Lucy Liu i en og en halv time, men jeg går ikke og ser en film kun pga deilige damer. Kall meg gjerne PC. 🙂

  2. På kino skal man underholdes. Og det gjør man av lekre damer som utøver akrobatiske stunts.

    Vi menn er så enkle, og det er ganske komfortabelt.

  3. Jeg må tilstå at jeg ofte er enig med Øyvind i dette. Selv om film kan være langt mer enn enkel underholdning, er heller ikke enkel underholdning å forakte til en hver tid.

    Og Barrymore og Liu lager slik enkel underholdning på en glimrende måte, imnsho.

  4. Man skal aldri undervurdere enkel underholdning. Brød og sirkus! Uten enkel underholdning (og enkle filmer) ville man ikke klart å sette ordentlig pris på det dype og tankevekkende. Det samme gjelder forøvrig dårlige filmer. Uten dårlig filmer ville vi ikke hatt sammenlikningsgrunnlag for de virkelig gode. Er nå min mening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.