En liten verden, tross alt

Hvis man sammenligner linkelisten min med linkelisten til de jeg linker til, dette som til sammen ofte kalles bloggesfæren, finner man ut at den egentlig ikke er så stor. Resiprokalgraden er høy. Men noen variasjoner er det dog.

Jeg vet ikke om jeg står for noen av de store variasjonene når det gjelder hvem jeg linker til, men jeg er i alle fall original på ett punkt: Jeg linker ikke til Lill Kristin Syversen.

Og tro nå ikke at jeg skal legge ut om gode grunner til at jeg ikke linker til henne selv om skrekkelig mange andre gjør det – det er bare det at jeg ikke leser bloggen hennes så ofte. Og tro heller ikke at jeg skal si et vondt ord om alle de andre som linker til henne. Jeg forstår dem så godt.

For av og til skriver Lill Kristin Syversen slik som dette: http://www.touretta.net/tankespinn/arkiv/000306.html. Og det er bare så fantastisk å lese. Det er stor litteratur i mikroformat. Det er godt, litt sånn som Ahlgrens «Bilar»; søtt, men ikke søtere enn at du vil ha en til. Og litt salt og syrlig.

Hun er dyktig, Lill. Hun havner sikkert i lista mi etter hvert. Og om hun ikke gjør det, finner du henne likevel fra en av de andre bloggene i den.

8 tanker om “En liten verden, tross alt

  1. Kjente ikke til denne fra før, men ble litt overrasket over tankespinn-delen, siden jeg kalte min egen blogg (eller forsøk på det) for tankespinn. (på Blogspot). Håper jeg ikke regnes for en plagierende blogger, men trodde at tankespinn var min egen «oppfinnelse».

  2. Jeg hadde aldri sett den siden (kanskje fordi jeg ofte har brukt din side som utgangspunkt 🙂 ), ei heller sjekket Google. Tror likevel jeg kan vurdere et annet navn på egen side, selv om jeg var fornøyd fordi jeg trodde jeg var innovativ. Muligens følger jeg ikke helt med i utviklingen. Ellers var det jo hyggelig at du likte bildet. Det er veldig fint her sør (bor 25 km. fra Lindesnes).

  3. Jeg hadde aldri sett den siden (kanskje fordi jeg ofte har brukt din side som utgangspunkt 🙂 ), ei heller sjekket Google. Tror likevel jeg kan vurdere et annet navn på egen side, selv om jeg var fornøyd fordi jeg trodde jeg var innovativ. Muligens følger jeg ikke helt med i utviklingen. Ellers var det jo hyggelig at du likte bildet. Det er veldig fint her sør (bor 25 km. fra Lindesnes).

  4. Det er godt du viser overbærenhet. Dobbelpostingen var ytterst pinlig. Jeg har dessuten endret navn på blogspot-kontoen, til det svært selvsentrerte oftedal.blogspot.com. Trolig et eksempel på langt fremskreden narsissime, men det får så være. 🙂 I alle fall ingen plagiering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.