Det va`kje sånn det sko bli

illustrasjonNå har visst også Britney Spears selv funnet ut hvor mye oppmerksomhet hennes siste fotostunt har avstedkommet – kanskje spesiellt blant menn i min alder:

Britney synes at bildene er altfor nakne og avslørende. Hun er veldig, veldig sint, sier en ikke navngitt kilde i bladet.

Britney skal ha hatt broren Brian med som anstand da bildene ble tatt. Men han kan ikke ha vært særlig streng på lillesøsterens vegne. Bildeserien inne i bladet viser blant annet en toppløs Britney med trusen halvveis på.

Synes det var et ganske fint bilde, jeg. Men, det er klart – balansegangen mellom sexsymbol og tenåringsidol er vanskelig. Men selger sikkert bra.

Det morsomste med saken og linkene over, er kanskje at Dagbladet arkiverer saken i kategorien «kultur» – er det dette som er «det utvidede kulturbegrepet»?

6 tanker om “Det va`kje sånn det sko bli

  1. Denne fjortisfetisjen din bekymrer meg en anelse, selv om Bowie veier opp en smule. Og hva skulle Dagbladet ellers ha kategorisert henne som enn kultur (bortsett fra musikk?). Britney er selve prototypen på det kommersielle kulturbegrep. Men ja, bildet er jo fint, selv om hun ser ut som ei kjerring på håret.

  2. Tror ikke fjortisfetisjen er så ille som den fremkommer. Jeg liker førtiser også, jeg 🙂 Men du reiser et spennende spørsmål, Ine: Er Britney Spears kultur eller musikk? Eller ikke?

    Men det var mer saken om hennes frustrasjon over at noen faktisk trykker bildene hun har latt dem tatt av henne, som jeg ikke helt så kulturrelevansen i. «Sladder» hadde kanskje vært et bedre begrep? Eller «Rampelys» som VG kaller det …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.