Gratis bredbånd

Jeg var på et hotell tidligere i år, hvor de hadde fortalt meg at de hadde bredbånd. En gledelig service for meg, som mer eller mindre bor online.

Skuffelsen min ble derfor stor da jeg fant ut at det kostet nesten tohundre kroner døgnet å bruke dette. Ikke fullt så god service, med andre ord. Jeg betalte ikke – av prinsipp.

Så, når jeg nå skal noen steder, spør jeg om det er gratis bredbånd. Det er det ikke så mye av ennå, men noen steder har det. Fauske Hotell, for eksempel. Og enkelte Peppes Pizza. Det er hos Peppes i Bodø jeg sitter nå. Så, som dere ser, fungerer det glimrende.

5 tanker om “Gratis bredbånd

  1. Sitter du på Peppes nærmest Glasshuset? Testet forøvrig den på Fauske Hotell i høst, og den funket glimrende. Tro hvem den skyldige for den løsningen er? 😉

  2. Peppes er gode saker. Har selv sittet å spist pizza samtidig som jeg har surfet etter informasjon. I Oslo har jeg dog såpass mange accesspunkter at Peppes egentlig er litt overflødig.

    Kan noen være så snill å flytte et accesspunkt eller fem fra Oslo til Färgelanda?! 😀

  3. Det _fantes_ en liste i alle fall. De accesspunktene undertegnede har adgang til er belemret med brukernavn/passord og/eller rett mac-adresse- sikkerhet.

    Venner på plassen er alltid bra. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.