Endelig!

illustrasjonSom han selv sa i sin hilsen til broren sin via TV-skjermen: «I did it, Henning. I Finally did it!»

WRC-sesongen har vært utrolig spennende, og med en sympatisk Petter Solberg både utenfor veien og helt i toppen, kan ingen klage på underholdningsverdien.

Og i går ble altså sesongen kronet med VM-tittelen. Større blir det neppe. Gratulerer, Petter – vi gleder oss allerede til neste år!

illustrasjonOg for å korte ventetiden, Tommy, så holder det ikke med «ratt og pedaler til Xbox». Her må Sony til, og Playstation. Selvfølgelig med ratt og pedaler.

I helga har det gått på WRCII Extreme, og jeg slo faktisk Petter i et par løp. Men jeg er feig og kjører med automatgir, da 🙂

WRCII er antageligvis det beste bilspillet jeg noen sinne har satt mine ben i, og det begynner å bli noen etter hvert, og jeg gleder meg som en unge til jeg får tak i WRCIII (og her, her og her) – det er omtrent det eneste som står på julegaveønskelista i år. Så har vi noe å fordrive vinteren med.

Så skal du kjøre ordentlig rally i Petters Subaru, da er altså Playstation som gjelder.

Oppdatert:

Jeg har tidligere tipset Hollywood om filmpotensialet i Petter Solbergs 28-årige liv, og til den som biter på: Her er i korte trekk dreieboka. Avslutt med sesongen i år, og vi er i boks.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.