På hvilken skala?

Hvorfor omtaler Dagbladet, og de fleste andre media, konsekvent Morten Abel som «norges største popstjerne»? Tror de på alt det reklamen sier?

11 tanker om “På hvilken skala?

 1. I Norge er det slik at vi har så lite av katastrofer, ulykker, skandaler, kjendiser og popstjerner at media dermed hauser opp det de kan til de helt latterligle proporsjoner. Derfor er Morten Abel norges største popstjerne. Han har jo gitt ut plater utenlands og har tom turnert i Tyskland, må vite. Derimot er det merkelig at samme avis mener fyren ikke har nubbetjans til å slå ann i utlandet. Vi har da «popstjerner» som selger mer i utlandet enn herr Abel gjør her hjemme.

  Jeg venter bare på at de skal begynne å kalle han pop-Abel. Nei, vent. I Akersgata regnes det som en god overskrift å kunne ha kastet inn et ordspill som pop-Mortem Abel når siste skiva hans flopper (dvs, selger minst ti tusen mindre enn den forrige).

 2. Jeg sier «nei takk» til Anastacia med Anastacia-pupper også jeg, så det er vel enkelt å tenke seg hva jeg ville sagt til Morten Abel med dem.

  Hvor kraftig det går an å si «nei takk» kommer vel an på skriftstørrelsen i nettleseren din, samt hvilket element du pakker det inn i.

 3. Fasit: De kaller Morten Abel det fordi han er blant landets mestselgende artister, så det er jo liksom ikke noe Akersgata plutselig har funnet på av seg selv. Og fordi han er en av få som tør å være popstjerne fullt ut, med alt det innebærer. Jeg må bare le av slike debatter, sorry.

 4. Hmm – Abel har vel en stund igjen før han har solgt like mye som for eksempel … Åge Aleksandersen? – uten at jeg vil utnevne Åge til norges absolutt kjempestørste popstjerne av den grunn …

  Nei, jeg synes ikke Abel har popstjernekvaliteter. Han ser ut som en musiker som noen har stylet opp og prøver å selge som noe helt annet enn det han er. Det blir bare pinlig, imnsho.

  Norge har ikke hatt mange popstjerner. A-ha var det, det samme med Espen Lind da han kalte seg Sway og var best i verden. Röyksopp har også popstjernekvaliteter hvis de gidder. Men Morten Abel er – og burde derfor vært promotert som – musiker.

 5. okay, jeg må si jeg blir utrolig provosert her!
  Anastacia -ikke talent!
  Hva er nå det for noe bullshitt!
  Ho har jo en av de råeste stemmene i dag i musikk verden og et helt unikt talent! Jeg tror ikke dere aner hva dere prater om, rett og slett.

  og by the way angående puppene hennes, ho dro til legen for å redusere dem og det sier litt om at ho ikke spiller på dem. Men da hun var inne for legesjekken fant de ut hun hadde brystkreft og nå er de blitt redusert med 40 %.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.