Plutselig kjempepop

Marit HerstadFor å unngå at loggen til sidene mine fyller opp hele kontogrensen min, har jeg et system som nullstiller loggen og sender meg loggfila når den har passert en viss størrelse. Det hender vanligvis et par ganger i uken. Stor var derfor min forundring da jeg fant seks slike loggmailer i postboksen min i dag.

I og med at det er loggfiler, var det jo slettes ikke umulig å finne ut hvor de kom fra. Og det viste seg at de fleste var fra Sverige, og de kom via Google. Og siden de kom fra Google, var det også mulig å finne ut hva alle sammen søkte etter, og en typisk referanse så ut som dette:

http://www.google.com/search?q=%22Marit+Herstad%22

Så, det er Marit Herstad, Robinson-baben, som er mitt store trekkplaster. Hvis du søker på hennes navn, dukker min forrige bloggings om henne nemlig opp som det tredje treffet eller noe sånt. Vel, vel. Men hvorfor ble Marit plutselig så populær akkurat i dag, da?

En snill mann postet nok forklaringen i kommentarfeltet til den tidligere nevnte bloggingsen, en sak som søndagsutgaven av svenske Aftonbladet har om den berømte svenske Robinsondeltageren «Robban» sitt møte med «vår» Marit:

«Jag såg en snygg silikonbrud som jag hade hört talas om. Det tog fem timmar – sen hånglade vi. Hon stal mitt hjärta.»
Kvinnan var Marit Herstad, 25, och gnistorna flög vilt. «Redan första natten vi träffades hade vi så högljudd sex att Strix bad oss att flytta till en annan bungalow. De kunde inte sova som vi höll på, skrattar Robban.»

De två fick en romantisk vecka tillsammans i paradiset. Bland annat tog de en kanot till några avsidesliggande grottor där de badade i det kristallklara vattnet. «Och så gökade vi där också och det var hon som var drivande. Hon är verkligen den mest vågade kvinna jag stött på. Vi var mer dirty än Christina Aguilera skulle kunna drömma om», säger Robban Andersson.

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,414434,00.html

Det tar visst litt tid å komme over Marit, ser det ut for …

3 tanker om “Plutselig kjempepop

  1. At folk er interessert i sex og kjendiser er vel neppe noe nytt. For tiden domineres mine egne statistikker av mennesker med sans for anale gleder og norske hobbiter (dog har jeg ikke sett noen som ettersøker kombinasjonen).

  2. Nærmere fintelling av antall treff i går, viser 10641 unike besøkende – altså uten treff fra lokale adresser – og av dem vil jeg anslå at 97-98% kom fra Google via søkeuttrykket «Marit Herstad».

    Jøss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.