Nygift Britney!

illustrasjonJommen tror du ikke VG sitt Britney Spears Spesial har slått meg i støvlene hva Britney-nytt angår, da? Her har jo jenta gått bort og giftet seg, til øredøvende taushet fra Britney-magasinet. Synd og skam.

VG melder: Nyheten om at Britney (22) på impuls hadde giftet seg med barndomskjæresten Jason Alexander (22), han også fra Kentwood i Louisiana, gikk verden over i går. Det unge paret skal ha blitt viet i på et kapell i Las Vegas, etter å ha skaffet seg en lisens i siste liten. Sent søndag gikk popstjernens plateselskap ut og opplyste om at ekteskapet vil bli forsøkt annullert, siden «det hele var en spøk som gikk for langt».

Det var visst fem om morgenen bryllupet sto, Britney ble ført til alters av en tilgjengelig hotellpikkolo, og det var i Las Vegas. Er det noen som ikke kjenner igjen ingrediensene i en skikkelig fyllekule? Good for you, Britney! Man trenger å slappe litt av mellom slagene.

Britney-magasinet venter spent på neste bytur, og tør vi foreslå: Uanstendige tatoveringer og piercinger er en skikkelig klassiker. Og fylle-SMSer klatrer også raskt på listene, telefonnummeret mitt finnes et annet sted på disse sidene.

Og merk: Britney-magasinet var den første plassen du leste om dette bryllupet uten et eneste ordspill på «Oops, I did it …»!

15 tanker om “Nygift Britney!

 1. Vel, «presten» som viet dem tok i alle fall både bilder og video, men dette fikk de nygifte med seg da de forlot åstedet, i følge norges største avis, VG:

  http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=208626

  Videre siterer VG Daily News på at bildene fra brudenatten er blitt solgt for 100.000 dollar, og at dette ikke var bilder fra kapellet. Jeg tviler likevel på at disse bildene er så spennende som mange av oss sikkert kunne håpet på … 😉

 2. hei! jeg er et stort britney fan, men jeg er ikke så interisert hva de gjorde på bryllupsnatta. hun er kjempe pen med sminke da uten sminke var pen men etter at hun begynte og feste,røyke.drikke og ikke ta bort sminken før hun la seg har hun fått hrenhud. men det er ikke så viktig for meg. lykke til!
  hilsen et stoooooooooooooort britney fan!

 3. jeg er en stoooooooooor britney fan! og jeg var på konserten hennes, sparer på avis utklipp osv….
  jeg vil bare gratulere henne og jeg skjønner ikke hvorfor folk skal henge henne ut bare fordi hun skal gifte seg igjen og at folk dømmer det til et kort ekteskap! jeg har faktisk sett bilder derfra og hun ser lykkelig ut og det syntes jeg er bra, og jeg håper hun får ønsket sitt oppfylt med og bli mamma. for selv om hun røyker og fester litt mye så betyr ikke det at hun blir sånn senere og pressen er glad i å overdrive!!!!!!!!!!! og brylluppet var ikke særlig »pornografisk». det kan heller ikke være lett og gå på gaten uten og bli kjent igjen. og den nye singelen hennes My Prerogative er jo døds kul! og hun er veldig pen og har kjempe bra stemme og!!!!!!!!!!jeg ønsker britney lykke til og tror det går bra! hilsen giga fan på 12 år!

 4. britney ruler…. hun er bare best …. det nye låten er bare rå.. og jeg ønsker hun og kevin lykke til vidre i livet…. koz og klem.. STOR Britney spears fan!!!!!!!!!!

 5. Wow. At jeg er en «bærsj», kan sikkert treåringen min streke under på, og at jeg er «styg mann» kan jeg muligens få bekreftet hos konemor¹, men det at jeg har «kroler» – hvordan skal jeg kunne forsvare meg mot det? Det får være måte på slag under beltestedet!

  «jony elvis»: Nå har du fornærmet meg skikkelig! Jeg regner med at du møter meg bak huset. Våpenet jeg velger, er snøballer. Og om du er feig og venter til juni: Da får du skikkelig bank, for jeg har fryser!

  ¹ http://blogg.ellendahl.com/

 6. Morsomt at du spør om det akkurat i dag, «M.I.». I dag posta jeg nemlig en link til Googles nye engelsk-norskoversetter, på http://translate.google.no/translate_t?sl=en&tl=no. Den oversetter ordet «prerogative» med «anliggende», noe som er ganske passende.

  «My prerogative» betyr altså «mitt anliggende». I moderne norsk ville vi kanskje sagt «min sak», som i «det har ikke du noe med, det er min sak».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.