Vi er i gang!

Skoda i Monte CarloDa har startskuddet for årets WRC – World Rally Championship – gått, og i Monte Carlo er løpene i gang. Den første etappen i dag ble kansellert på grunn av for mye publikum, men tre er kjørt, og «vår mann» Petter Solberg ligger på 7. plass.

Ikke så ille, det – når vi tar med i betraktningen at Petter og Phil har slitt med dekkvalg, avkjøring, snurring og motorstopp. Og i fjor gikk det abolutt ikke så bra for Petter i Monte Carlo, og han har har selv sagt at det primære målet i Monte Carlo i år er å fullføre, og å ta med seg noen poeng.

Til WRCs nettradio forteller han videre at det er vanskelig å holde veldig stor fart når du er første fører ut. Veiene er snødekte, og han har ikke fordelen av å kunne lese sporene etter konkurrentene. Så vi får være fornøyd med stillingen så langt. Og glede oss til TV-dekningen i kveld, 21:45 på TV2 og 23:00 på Eurosport.

Surfetips

Og hvis du er sånn ny rally-fan, trenger du kanskje hjelp til å finne fram til de nødvendigste Rallyressursene på nettet. Her er mine sikkerstikk:

… og nå er det 5 minutter til SS5!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.