Dagens tidtrøyte

Jostein er en person jeg ikke vet mye om. Men en ting vet jeg: Han har laget lagt ut et glimrende pingvinbashespill i Flash!

Nå er det mange som reagerer på å denge pingviner, da – med Tux i bakhodet og sånn, mener jeg – men dette er nok en annen pingvin. Jeg fikk 299,1 meter på 4. forsøk!

7 tanker om “Dagens tidtrøyte

  1. Til informasjon: Hvem som har laget dette spillet er høyst uvisst. Jeg så det første gang på en svensk server, senere samme dagen fant jeg den liggende i Belgia (i en modifisert utgave), og nå har den altså tatt veien til NTNU.

  2. Jeg klarer liksom ikke å få pingvinen lenger enn 320 meter, jeg. Jeg tror jeg har forstått det slik at man bør prøve å få pingvinen i en så spiss bue som mulig, uten at den blir så spiss at pingvinen havner nedi snøen, men heller spretter bortover som en flat stein på vannet. Hvilken teknikk bruker du for å få den fantastiske 380 meter, Elf?

    Apropos tidtrøyter og andre trøyter: Her er et kanskje like morsomt spill, skrevet utelukkende i JavaScript: http://www.mtbireland.com/dodge.html

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.