Rhomba III

illustrasjonJeg har tidligere skrevet om at jeg var litt irritert over at MP3-spilleren min krevde driver i Windows XP og 2000. Jeg fant ut dette da jeg prøvde å koble den til uten driver i Windows XP — og fikk problemer — og installerte driveren først i Windows 2000, noe som gikk greit.

Men nå, i min spillernye PC med Windows 2000 på jobb, koblet jeg den til bare for å se om jeg fikk ladet batteriet til hjemoverturen. Og da smalt den inn, du! Den ba ikke om driver eller noe som helst, men dukket opp som «flyttbar disk» i stasjonsoversikten.

Så, Creative Rhombas driverbehov er ikke absolutt. Kanskje er det fordi jobbePC’en har USB2.0? Jeg vet ikke, men er lykkelig, da jeg ikke skal installere så mye ekstraprogramvare på jobben sin PC.

3 tanker om “Rhomba III

 1. HEi. jeg har akkurat kjøpt spilleren. Etter jeg hadde innstalert alt på cden å starta pcen på nytt, å jeg putta den i kom det new usb device. å den vill ikke instalere seg, eller ikonet på min datamaskin viser seg ikke. har problemer Hjelp??? Har hatt en creative juckebox som funka fett. den ble stjålet, kjøpte ny altså Creative rhomba. får den ikke til å funke?

  Hilsen fortvilet gutt på 17

 2. Hej,

  – Jeg har netop samme problem med at se Creative rhomba når jeg tilslutter til USB. – Har nogen et tip hvor jeg ka’ finde en driver?

  På forhånd mange Tak,- Christian

 3. Som jeg skriver, til meg fungerer den brillefint uten noen driver som helst. Dersom man har installert noen driver og ikke får Rhombaen til å fungere, ville jeg prøvd å avinstallere denne, jeg – og så kanskje gjenopprettet systemet til et tidspunkt før driverinstallasjonen dersom det er snakk om Windows XP.

  Og selvfølgelig må man sjekke at USB-utgangen er i orden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.