16. mai 19:18: Rosenborg – Molde 0-2

Nå er det offisiellt, nå er krisa her. Molde, som omtrent ikke har scoret på åpent mål hittil i sesongen, utklasser i følge radioen Rosenborg i deres egen lekegrind på 16. mai. Noe er feil. Noe er veldig feil.

Skikkelig artig TV-kamp i dag, da. Bodø/Glimt-Tromsø var en oppvisning i mye som var bra. Begge lag er nok noe ujevne, men når de er gode, er de skikkelig gode. Og i dag var Bodø/Glimt klart best. Det er morsomt. Men det som skjer på Lerkendal, det er ikke mye morsomt, det. Gjør noe! Bytt trener, bytt lag, begynn å jobbe! Men gjør noe. Det er alarm. På vegne av vanvittig mange.

2 tanker om “16. mai 19:18: Rosenborg – Molde 0-2

  1. Undertegnede var faktisk tilstede på Lerkendal og så kampen, og å si at Molde utklasset RBK er i beste fall en kreativ form for historieskriving. Faktum er heller at RBK kjørte over Molde i 2*45 minutter, men de virker totalt ute av stand til å omsette press i sjanser og ikke minst mål.

    Spesielt i andre omgang var presset stort. Molde var vel ikke på RBKs banehalvdel etter at de scora 0-2-målet noen minutter ut i omgangen. Etter det hadde RBK et skudd i stolpen og rundt tre som gikk rett utafor stolpen. RBK skulle også hatt et straffespark etter at Frode Johnsen ble dratt ned innenfor 16-meteren.

    Hva man skal gjøre med dette synes jeg er vanskelig å si. Men en start tror jeg er å slippe til litt nye folk. Norges nest beste angrep sitter tross alt på benken til RBK, og Harald M. Brattbakk og Frode Johnsen spilte skikkelig dårlig i dag. Angrepsrekka i neste kamp bør være Storflor – Karadas – Enerly. Enerly spilte en god kamp etter at han kom innpå en halvtimes tid før slutt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.