Arbeidsfolk

GravemaskinI hagen vår har vi hatt et stadig voksende sumpområde, og da vi tror lite på endetidstegnene i amerikanske filmer, regnet vi med at det var en naturlig forklaring på dette. Vi gjettet at det kunne ha noe med våre 50 år gamle vannrør av jern å gjøre. Det viste seg å slå til, og etter lang ventetid, fikk vi endelig noen kommunale mennesker til å ta affære.

Og de troppet opp grytidlig om morgenen i dag, med stor traktor. Så da Anders våknet opp, var det en traktorgraver i fullt arbeid rett utenfor vinduet vårt. Dette har antagelig vært Anders’ beste dag så langt i livet. Uansett hvem du er, kan eller har gjort, når du i en treårings øyne ikke lenger enn til skuldrene på den som kjører traktor!

Arbeidet gikk skrekkelig raskt unna (nesten for raskt, syntes Anders), arbeiderne kom med nye rør, stoppekraner og det hele, gjorde unna rørleggerarbeidet både ut- og innvendig, og er snart ferdig med opryddingen, få timer etter at de begynte. Det blir sikkert å koste noen kroner – men jeg vil nok synes det er verdt det. Det er greit å betale for fagfolk!

3 tanker om “Arbeidsfolk

 1. >
  > Uansett hvem du er, kan eller har gjort, når du i en treårings
  > øyne ikke lenger enn til skuldrene på den som kjører traktor!
  >

  Hihi, så sant så sant. I går hadde noen vært og rensket grøftene utenfor barnehagen. En del av ungene hadde stått og sett på dem to timer i strekk.

  Alvkommet mitt fikk forøvrig lov å styre ferga over til Midsund i pinsehelga. Han bare vandret inn til kapteinen som prompte satte Håkon på fanget og forklarte hva alt var, før han lot Håkokn vri på styrehjulet så ferga fyllekjørte fra styrbord til babord og tilbake.

  Senere på dagen da vi skulle hjem skulle jeg forklare Håkon hvordan noe fungerte på ferga, men da fikk jeg beskjed om at han visste alt om ferger. Jeg hadde jo ikke en gang styrt en. Jaja.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.