Ny venn!

GravemaskinJeg har tidligere fortalt om min MP3-spiller og lykken over å eie et par hodetelefoner når andre folk i huset vil sove mens jeg vil spille musikk, men jeg har egentlig ikke hatt noe godt headset – før nå.

Jeg fikk nemlig et brev fra Telenor om at jeg hadde hatt noe som het «mobilbonus». Det skulle de visst slutte med, og der hadde jeg visst masse bonus. Nok til å kjøpe noen varer de tilfeldigvis tilbydde med det samme informasjonsskrivet, i alle fall. Og der var det tilbud om et Koss Porta Pro Headset. Det ville jeg ha!

Og det var lurt. Glimrende lyd, etter mine beskjedne krav. Skarp, klar diskant, fyldig og kontant bass, et bredt lydbilde og generelt sett luftig og god lyd (er det kanskje det som er Ines problem?). Anbefales hvis du har slike ekle høreproppting som ramler ut av ørene, slike tunge klokker som du må sitte ned for å gå rundt med, eller billige, som du tror høres gode ut til du kjøper noen som ikke er blant de absolutt billigste (som var tilfellet med meg). Masse tomler opp!

4 tanker om “Ny venn!

  1. Gratulerer så mye! Personlig, som tidligere lydtekniker av fag og utdannelse,(host hark) synes jeg kanskje de er litt kraftige i bassen. Men det er jo noe de fleste liker, og jeg etterhvert har blitt vant til, Diskanten og mellomtonen er fin synes jeg. Iallefall mye bedre en Sennheiserene jeg testet samtidig.

    Kanskje ikke noe for Hi-Fi-Feinschmeckerene – men holder for oss andre 😉 Det ser faktisk ut som om de skal holde en liten stund også. (Har for vane å drepe handsfree-plugger med mere).

  2. Har hatt tilsvarende i et år. Kanonbra lyd, til den musikken jeg hører på (Funk, rock, melodiøs metal og noe munter pop) er bassen knallbra! Som nevnt er lekkasjen av lyd til tider sjenerende, men det går stort sett fint.

    En ting til trekker likevel ned, de går opp i skjøtene etter en stund. Hos meg begynner gummien på ledningen å gå i stykker rundt skjøtene. Ved splitten på midten og ved pluggen.

    Men jeg ønsker deg Lasse, og alle dere andre med og uten koss portapro god førnøyelse og en god sommer!

  3. Kanskje jeg skal ta en telefon til Telenor selv, Jeg er tross alt av de aller beste privatkundene og burde ha cirka en milliard i opptjent mobilbonus by now,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.