Vi beklager, teknisk feil

Jeg har lenge tenkt på å flytte på meg, og har kjøpt meg en konto hos Dreamhost for en god stund siden. Men så er det det med å finne tid til å flytte, da.

Men nå løste Start.no det problemet for meg. Da de døde fredag kveld, og ennå ikke er kommet opp igjen, fant jeg ut at tiden var inne for å skifte. Så nå har vi flyttet!

Det innebærer at alle de som ikke linker til http://www.lassedahl.com/ gjerne må oppdatere linkene sine, det er http://www.lassedahl.com/ som er adresssen nå. Den gamle adressen, home.no.net/ldah/, vil nok fungere igjen hvis Tele2 og Powertech får sving på sakene, og jeg vil la den videresende så lenge jeg kan, men det er altså lurere å linke til adressen jeg har kontroll over.

Det tar nok litt tid før alt fungerer som det skal, men det arbeides med saken. Legg gjerne igjen en kommentar dersom du finner noen feil.

Og takk til Kyrre for tålmodig hjelp!

7 tanker om “Vi beklager, teknisk feil

 1. Gratulerer med vellykket overflytting.

  Det er alltid best å benytte et eget domene til sitt eget nettsted.
  Domene og webhotell koster ofte ikke mer enn noen hundre i året, så det er ikke like mye å spare på gratistjenestene som det var i gamle dager.

 2. Trond: Eget domene har jeg jo hatt en god stund, da – http://www.lassedahl.com/ har fungert i flere år, det 🙂 Når det gjelder start.no, var det et litt politisk valg – det måtte da gå an å ha en skikkelig hjemmeside uten å betale leie? – men som Vegard nevner, har ikke start.no vært slik de burde på en lang tid.

  Men man får jo det man betaler for!

  Det er nok en raskere server jeg er på nå, ja. Dreamhost er et rimelig stabilt firma med lang historie, og med «trippeltilbudet» de kjører i januar og februar, er det god butikk til og med i den billigste pakken:

  http://www.dreamhost.com/r.cgi?lassedahl

  («lassedahl» på slutten her, betyr at jeg får penger dersom du bestiller ved hjelp av denne linken. Fjern «lassedahl» hvis du synes jeg har penger nok 🙂

  Det som er viktig for meg her, er flere domener, massevis av plass og alle muligheter med tanke på hva man kan bruke serveren til.

 3. Må si meg fullstendig enig i lasses vurdering her: Det er god butikk i selv den billigste pakken.

  Har vært hos DreamHost siden litt før Lasse, og har ikke annet enn godord å komme med. Investeringen min har jeg forøvrig allerede fått tilbake med referalprogrammet som Lasse viser til.

  PS! Lasse, du har enablet ekstra sikkerhet, ser jeg. (Da trer open_basedir-restriksjoner inn. Se på den rå outputen fra http://www.lassedahl.com/index.xml

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.