Smarte kvinner?

VG har en sak om at menn blir skremt av smarte kvinner. Som mann vil jeg i utgangspunktet ikke protestere på det. Det er mye vi er skremt av, og smarte kvinner kan nok være en av de tingene.

Men det er noe helt annet jeg lurer på: Hvorfor i all verden ble Siv Jensen brukt som illustrasjonsfoto til en sak som handler om høy IQ?

Kan noen hos VG gi et svar?

10 tanker om “Smarte kvinner?

  1. Lasse min venn, dette er VG vi snakker om. Når journalistene går hjem om kvelden stiger den sammenlagte IQ-en på huset flere hundre prosent. Så lista for «høy IQ» i den redaksjonen tror jeg ikke akkurat ligger høyt.

    Videre handler det jo om kvinner menn er redde for. IQ eller ikke; jeg synes Siv Jensen kan være ganske skremmende.

  2. Jeg arbeider ikke i VG, men jeg kan anta at Siv Jensen ble brukt som eksempel hun er suksessfull, dyktig, 35-år og singel. Saken handler jo om at smarte kvinner har problemer med å finne seg en mann, så Siv er et godt eksempel.

  3. Hmm, jasså, vet ikke helt om dette var ment seriøst, men jeg velger å svare likevel for å klarer litt. Og for å få det på det rene først: jeg stemmer ikke Frp.

    Personer kan faktisk være smarte selv om de ikke har samme syn på ting som en selv! Siv Jensen er en meget smart kvinne, den gjenomsnittlige målte IQ på kvinner ligger faktisk over menn, ikke mye, men noe… Den største grunnen til at men leder i yrkeslivet er selvtillit – Forskning støtter dette!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.