Sulitjelma 4. mars 2005

Øyvind tror han har snø. Jeg synes det minner mer om et lett talkumdryss, jeg. Her viser jeg hvordan det så ut i Sulitjelma i dag tidlig. Dette er snø, det. Og med sol fra nesten blå himmel over Langvannsisen, er det utrolig vakkert.

Bildet er tatt fra Sulitjelma hotell, hvor jeg var på et to-dagers representantskapsmøte i et interkommunalt selskap, og Sulitjelma hotell er en glitrende plass å ha slike. For Sulitjelma hotell har nemlig en Spa-avdeling, med badstu, basseng, boblebad og utendørs, vedfyrt badestamp, og massasje for den som ønsker det. Så hvis muligheten byr seg, er Sulitjelma hotell slett ikke noe dårlig sted å kombinere nytte og hygge.

6 tanker om “Sulitjelma 4. mars 2005

  1. Kulturforskjeller kanskje, men 5 cm. snø helt sør i Agder er vel det samme som 30 cm. eller noe slik i resten av landet. Jeg er ikke vant til snø av betydning, derfor misliker jeg instenst den minste antydning til talkum på bakken.

  2. … og når det er 30 centimeter i resten av landet, er det sikkert en meter i Sulis. I Suliskongens rike er det nok dårlige kår for den som skyr snø. Men så er vi vant til det, da.

    Og når det er femti grader i stampen, er det bare kjekt med snø rundt, synes nå jeg da 😉

  3. Sitter akkurat nå på Gardermoen etter å ha forsert meg gjennom et kaosbelagt Kastrup. Flyplassen befant seg i denne tilstanden pga litt snø og minus 8 grader. Jaja.

  4. Jeg har også vurdert privatstamp, Øyvind. Men to av poengene med stampen i Sulitjelma, er den damen som masserer, og den damen som kommer med øl når jeg roper. Konemor var litt skeptisk til å innføre det regimet her hjemme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.