Statistikk

Jeg har gått gjennom de to hele årene jeg har skrevet i denne bloggen (jeg begynte som blogger i juni 2002) for å se om jeg fant noe interessant i statistikken. Det gjorde jeg egentlig ikke.

grafisk fremstilling av data

Jeg gikk rimelig hardt ut, med 42 oppføringer i januar 2003. Dette er en markert oppgang også fra 2002 (som altså ikke er med i statistikken), og så langt jeg har giddet å telle, rekordmåneden min. Men nå sier ikke kvantitet så mye, da – jeg har ikke vurdert innhold denne gangen.

2003 var et mer hektisk bloggeår enn 2004, med månedssnitt på henholdsvis 21,25 og 12,67. Snittet for begge årene samlet er 16.96. Den tregeste måneden i perioden, med kun 9 innlegg, er juli 2004, men da var jeg opptatt på annet hold.

I desember i slutten av perioden hadde jeg 18 innlegg, og hittil i år ligger jeg på et snitt på omtrent 15 i måneden, og det er vel ikke så veldig langt fra ambisjonsnivået mitt, tenker jeg. Det er hele tiden viktigere å skrive fordi jeg synes det er morsomt enn det er å skrive for å skrive – og jeg har vel ikke så mange lesere som nesten ikke greier å vente mellom hver gang det kommer et innlegg 🙂

4 tanker om “Statistikk

  1. Lasse; du er på den dypt respekterte «Bookmarklisten» i min kjære BrannRev. Du ligger rett under Martin Bekkelund og over hicksdesign.

    Venter bestandig i spenning 🙂

  2. Jeg besøker en rekke nettsteder, som publiserer saker i omvendt kronlogsik rekkefølge, flere ganger i uken.

    Ditt nettsted er et av de. Jeg synes du skriver mye bra, og (trolig litt for) ofte blir jeg fristet til å komme med en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.