7 år!

19. juni 2002 postet jeg mitt første bloggeinnlegg, og selv om bloggefrekvensen har avtatt brutalt det siste halvåret, er dette fremdeles en høyst levende blogg!

Og sju år med blogging, fortjener en liten skål. synes jeg. Selv om jeg ikke har forandret verden, startet noen revolusjoner eller noe som helst med denne bloggen, har jeg produsert skriverier som jeg vet har betydd litt for noen, og jeg vet at mange har fått praktiske råd og tips fra denne bloggen.

Jeg tror mitt mest populære innlegg noen sinne, er bacalao-oppskrifta mi, men etter 1566 innlegg og 6842 kommentarer, er det ikke lett å plukke ut ett spesielt innlegg. Det største har vel egentlig vært å ha sin egen «margarinkasse» å klatre opp på og mene det jeg mener om hva som måtte falle meg inn.

Men selvfølgelig er halve morroa med akkurat dette at noen gidder å lese det jeg mener, så alle dere som har lest det jeg har skrevet, og spesielt dere som i tillegg gadd å kommentere, skal ha all slags takk. Tar vi sju år til?

8 tanker om “7 år!

  1. Bloggen din har 1) Inspirert meg til å starte min egen, litt under et år etter din. 2) Fått i gang et vennskap med to personer jeg setter stor pris på å møte når jeg kommer til Fauske, 3) Irritert meg, 4) Fått meg til å le, 5) Skapt egne bloggpostinger som oppfølging eller svar. 6) Var den første jeg begynte å følge fast.

    Jeg tror ikke man kan be om så mye mer enn det. Gratulerer med dagen

  2. Gratulerer med første sju 🙂 Et godt inntrykk på Usenet gjorde at jeg etterhvert begynte å lese bloggen din — den er faktisk én av to som jeg husker adressen på (jeg bruker ikke bokmerker noe særlig til sider jeg besøker..).

  3. Selvfølgelig følger jeg deg videre, om det blir 7 eller 37 år videre, får tiden vise. Hvordan jeg første gang kom inn på bloggen din husker jeg faktisk ikke i skrivende stund, men mest sannsyllig var det på søken av et eller annet. Uansett, du har ligget i RSS leseren min veldig lenge, og jeg leser alt du skriver, selv om jeg ikke kommenterer så ofte. Man kommenterer ikke bare for å kommentere vet du 🙂

  4. Gratulerer så mye med 7 år, Lasse. Jeg har ikke vært fast leser så veldig lenge, men har pløyd meg igjennom det aller meste som ligger her, og er mer enn gjerne med på lasset i 7 år til 🙂

  5. Jeg har fulgt deg gjennom usenet og til bloggen. Selv om jeg ikke er veldig enig med deg politisk så har jeg stor glede av å lese det du skriver.

    Kommer til å følge med deg videre, Lasse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.