Punk Revolution

The Blacksheeps besøkte Fauskemessa i går, og Knotten på åtte måtte selvfølgelig få med seg denne konserten. Det er pappaen utrolig glad for!

Konserten var en knallopplevelse. De unge utøverne holder et nivå mange mer profesjonelle utøvere kan misunne dem, og oppfører seg som om de er skapt for å stå på en scene. Dette er ikke «unger som har laget band». De er fremdeles temmelig unge, det er sant — men de er utvilsomt helt ekte rockemusikere.

Selvfølgelig var ikke gjennomføringen prikkfri, men det blir den aldri når det er live — uansett hvem det er som spiller. Og et såpass ungt band som tør å stille med kun gitarer, trommer og vokal, altså ingen synther, samplere, sequensere eller andre «juksemaskiner», i 2009, fortjener respekt, og overbærenhet med de små feilskjærene som måtte komme. Egentlig er de jo bare sjarmerende.

Og selv om stemmen til Agnete er det som oftest trekkes frem som det helt spesielle med The BlackSheeps, er det ikke å komme fra at både Alexander, Viktoria og kanskje spesielt perfeksjonisten Emelie er noen fantastiske musikere med talent, oppofrelse og spilleglede nok til å gjøre det veldig, veldig stort.

De unge fansene fikk det de ville. Knotten fikk til og med autograf! Og selv om Agnete truet ungene med at det ikke ble noe «Oro jaska beana», tok de den fram helt til slutt. Og ekstranummeret? Joda, «Oro jaska beana» en gang til:

Neste gang The BlackSheeps har konsert i nærheten, så kommer jeg. Enten Knotten blir med, eller ikke!

7 tanker om “Punk Revolution

  1. Du bruker overskriften er «punk revolution» 🙂 Tror den låta kommer til å bli en hit og en festivalfavoritt med høy allsangfaktor. Du har også rett i at dette er et ekte rockband som vil noe. Det ligger mange timers øving i uka bak hver eneste låt. Du har fått med deg at Emelie er en perfeksjonist, hehe ? godt observert!
    mvh
    Pappa til Emelie

  2. Hele bandet har utvikla seg enormt siden ukm-videoene som ligger ute på nettet. Vil også fremheve trommissen som jeg synes har blitt veldig bra.

  3. Takk for kommentar!
    Mulig den ikke er helt lik, trodde det var den samme.. Vet ikke om batteritiden stemmer enda, den er jo splitter ny! Har ladet den ut etter jeg har sett filmer på den, den holder vel til ca 2 filmer… Men de mener vel 10 timer med vanlig bruk antar jeg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.