Mere metablogging

På grunn av endringene i systemet mitt, hadde jeg dessverre deaktivert spamfilteret mitt. Det gjorde at et par åpenbare kommentarspammere slapp igjennom. Jeg beklager til de som følger RSS-feedene av kommentarene, men nå er filteret på plass igjen, og forhåpentligvis i stand til å ta slike opplagte spamforsøk.

En annen endring jeg gjorde med det samme, er en jeg har tenkt på i lengre tid. Jeg viser alle kommentarene også når man forhåndsviser sin egen kommentar. Det er ofte man kommenterer noe noen andre har skrevet i kommentarform, og da er det irriterende å ikke kunne lese gamle kommentarer mens man jobber med sin egen.

Hvorfor jeg ikke har hatt det slik som nå bestandig, er ikke godt å si. Kanskje jeg finner det ut under testingen nå? I motsatt fall: Værsågod for ny funksjonalitet!

4 tanker om “Mere metablogging

  1. Og så den obligatoriske testen, da. At jeg får se andres kommentarer når jeg forhåndsviser min egen, har jeg allerede sjekket. Men skjer det noe ekstraordivært nåe jeg prøver å lagre? Jeg kan egentlig ikke tenke meg det.

    Men er det en ting jeg har lært, er det at Alt Kan Gå Galt.

  2. Ah, en feil: Kommentaren vises ikke ved første sidevisning. Da vil folk trykke «reload», og da legger de inn kommentaren en gang til. Det må jeg gjøre noe med!

    Kanskje slik som dette?

  3. Er det her jeg skal putte inn min tekst om at det ser veldig bra ut fra mitt ståsted. Dog ikke fått testet RSS-feeden din for kommentarer enda, men det kommer. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.