Forsent å frigi Katie?

Min forrige bloggings om emnet, «nok er nok» var egentlig ikke postet fordi jeg var så veldig bekymret for Katie Holmes liv og levned.

Det var to grunner til at jeg postet om «Free Katie-aksjonen»:

  1. Måten Sheila Cameron på denne måten lager en forretningside ut av min og andres sykelige opptatthet av kjendiser (ok, jeg regner meg ikke blant de verste i denne genren, men dette var en grei måte å formulere det på, synes jeg).
  2. Jeg tror de fleste greier seg bedre uten Scientologi.

Men ok. Jeg ble litt nysjerrig. Og derfor har jeg fulgt noen linker om «temaet». For eksempel til «Katie Holmes» og «Tom Cruises» blogger. Og nå begynner jeg å lure på hvem det er som trenger å reddes. Dem. Eller vi. Eller kanskje klisjeene?

Kongesitat: «I proposed to Katie at the Eiffel Tower. It was so cool; there were so many cameras, and Kate couldn’t stop smiling. I think this must be what true love feels like!»

3 tanker om “Forsent å frigi Katie?

  1. Med mindre Tom Cruise skriver som en 14 år gammel jente i sukkersjokk, tror jeg kanskje den bloggen er et falsum. Den er bare for bra. Men jeg håper selvsagt at jeg tar feil.

  2. Jeg ser ikke helt bort i fra at bloggene muligens kan være falske, jeg heller – derfor anførselstegnene rundt navnene. Men det verste av alt er at jeg ikke helt greier å finne ut om det hadde vært verre eller bedre om de hadde vært ekte.

  3. «It was so cool; there were so many cameras»
    All respekt som Mr. Cruise (egentlig aldri) har fått fra meg, forsvant. Det betyr ikke noe om det er falskt eller ikke egentlig. Jeg kommer jo til å forbinde det med mannen…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.