Ka skjer?

Det var navnet på et radioprogram jeg ledet sammen med Jarle McCarthy for vanvittig lenge siden. Og det passet som overskrift på denne bloggingsen. For nå er det høygir!

 • Fauske har hatt Fauskemesse og hundreårsmarkering, men mange festligheter og stort tivoli. Anders hadde stort utbytte av alt fra hoppeslott til spykopper – og selvfølgelig kule kjøretøy; firehjulsmopeder, monsterstereobiler og go-carts. Kanskje var guttens entusiasme litt større enn pappaens – men det er nå messe bare en gang annethvert år, da, så det er greit.
 • Jeg er pappa i noen korte dager. Pappapermen min er nesten samtidig med konemors ferie, så det blir ikke helt det samme som det halve året jeg hadde med førstemann. Men jeg skal gjøre mitt beste for å være pappa for Magne selv om mammaen er der.
 • Politikken tar ikke ferie riktig ennå. Og der må jeg jo leie inn barnevakt, etter som det er politiske møter jeg ikke kan gå glipp av mens jeg har hovedansvaret for lillemann. Men ok, barnevakten er uangripelig – så det går nok bra.

Mye litt rart som skjer. Og ennå er det noe jeg ikke nevner! Jeg gleder meg til det blir bare ferie! Men det er en stund til. Følg med for oppdateringer!

10 tanker om “Ka skjer?

 1. Jasså, enda en gammel radiomann? Jobbet selv med radio i 10 år. (Er faktisk 10 år siden jeg sluttet helt med radio i år). Skulle bli 20 år siden jeg startet med radio da jo. (Se, jeg er flink i matte også 😉

  Anders ser forøvrig ut som om han var i sitt rette element.. Kanskje blir det formel 1 kjøring på ham en gang i fremtiden?

 2. Og jeg skal begynne igjen med radio i juli. Skal være sommervikar på morrasendingene hos 1FM (http://www.1fm.no) og det er sju år siden sist jeg var fast programleder hos det som da het Radio 1 Molde. Jeg gleder meg. 🙂

 3. Heii DU!!

  Jarle her! Det vart mye bedre radioprog ved raido mix.
  Har en datter i trondheim, og bor i trondheim. Nettopp flytte tilbake til trondheim. Kor arti at jeg ble nevnt.
  Ta kontakt en gang! Ha en fortreffelig sommer.

  Mccarthy!

 4. Hei Lasse!
  Kom over sia di ved en tilfeldighet. Hvem var tekniker og noen ganger i studio da. Programmet hette forresten WHAT`S ON i begynnelsen.
  stig erik th.

 5. godagen i kulda å håpe du får en go jul lasse..stig erik er desverre død nå..druknet i kanalen sies det.synd men,sant.ellers holder jeg meg innen salg,og jobbe på lager..vel skriver nå no ord til deg.godt nyttår å…ta en titt på sia mi lasse å send mæ mail.vis du vil…

 6. Huff, trist å høre om Stig. Skal se om det ikke blir en mail, ja – og du er også hjertelig velkommen til å maile meg hvis det er noe du ikke føler at du trenger å kringkaste 🙂 , adressen står i bunnteksten, bare klikk på navnet mitt!

 7. Heihei…ja snart bøi en halvt århundre å minnes…æ har joinet xbox m tag elrajmac he he..å har jobbet for ubisoft.eagames..ellers har æ kontakt m johm eirik iverland..arti d…koss e d m lasse??? stig er død for 2år siden..knut guttorm jobbe bohus tror jeg ennå…ha et godt år…2013

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.