Krig!

Her er det full krig. Forkjølelsesbakterien (se bildet) har ødelagt mye for meg de siste dagene. Men nå har jeg tatt opp kampen!

De lille blå slo til på søndag. Mens de fleste andre kan kose seg med hagearbeid, turgåing og lignende friske sysler, måtte jeg slåss med angrepet. Jeg tapte første omgang – forkjølelsen var ikke til å unngå. Og på søndagen, da – når Sverre H. Huseby hadde invitert på øl i Bodø! Men det ble senga.

Søndags kveld var jeg ordentlig nedsylta, og grudde meg skikkelig til mandag. For det værste med forkjølelse er jo at det ofte ikke engang er noen god grunn til å være hjemme fra jobb! Og det var det heller ikke denne mandagen. Slettes ikke frisk – men antagelig ikke særlig smittefarlig, heller – var det bare å karre seg til tjeneste. Det ble en lang mandag.

Tirsdagen var litt likere. Men så skulle jeg avholde et kurs på kvelden. Har du noen gang prøvd å foredra om relasjonsdatabasens fortreffeligheter uten stemme? Ikke det? Det har jeg. Det fungerer like dårlig som man skulle tro.

Men så – under over alle undre – en kollega som også deltok på kurset fant ut at hun skyldte meg noe premiering for oppdaterings- og skadeprogramfjerningshjelp, og troppet opp med en flaske Nordland Cognac. På tide å bruke litt hardt skyts mot de små blå basilleulumskhetene. Og det ser ut som om det virker.

OK: Om det er cognacen, bedøvelsen av cognacen eller de literene med vann jeg svelger cognacen ned med som egentlig har den legende virkningen, skal jeg ikke si for sikkert. Men det føles altså ganske bra ut nå. Så får vi heller komme tilbake med statusrapport i morgen. Men jeg tror det går greit, og at kampen mot de små blå på det nærmeste er vunnet!

3 tanker om “Krig!

 1. Er i samme båt…

  Du vet – av all medisin som ikke hjelper er Cognac den beste!

  Noe annet som fungerer bra for meg er c-vitamin. Tar 1g når jeg
  kjenner at forkjølelsen er på vei. Fungerer mot influensa også. Rett
  og slett universalmedisin. Ved siden av cognac så klart…

 2. De lærde strides. Effekten kan i alle fall diskuteres. Og tar man med placeboeffekten så kan man vel få alt eller ingenting. Jeg velger skylapper i dette tilfellet og går for stor virkning!

  Løs mage? For det anbefales Biola! 😉

 3. Tommy: Beklager å måtte skuffe deg, men dette med C-vitaminsjokk er bare tull. Kroppen tar bare til seg det C-vitaminet den har behov for, resten tisser du ut. Du kan få overdose og dø av D og A-vitamin, men ikke C.

  Det eneste du oppnår med å prøve og oppnå C-vitaminsjokk er råtten mage. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.