Mer om news

Mitt opprop om å la Telenors newsserver news.online.no leve, har blitt umåtelig populært, med langt flere underskrifter enn hva jeg hadde håpet på da jeg skrev det. Godt å se at folk fremdeles bryr seg om det “gamle Internettet”.

For det er kanskje ikke alle som helt har skjønt hva “news” er? Det er altså en måte å diskutere over Internett på, i egne grupper for forskjellige tema. Du bruker egen newsprogramvare som gjør hele opplevelsen rask, enkel og ikke minst fri for reklame og andre forstyrrende elementer. Aktiv newser og journalist Clas Mehus skriver i dag i PC World Norge både om news generelt, og om Telenors planer:

Andre som har nevnt dette:

Og enda litt mer om news:

3 tanker om “Mer om news

  1. Jeg må få skryte litt av Lasse her som gjorde en Veldig Fin Ting ™ med denne underskriftskampanjen sin. Jeg håper virkelig du sender den til Telehor. Personlig bruker jeg ikke njus lenger, og jeg synes at det at usenet forsvinner er en naturlig, men slett ikke gledelig, utvikling. Det er derimot Telehors handlemåte jeg reagerer kraftig på her, og det at de tydeligvis går mot sine egne kunders ønsker.

    Slike kampanjer ER effektive. Det kan jeg skrive under på da jeg har gjort en del av dem selv. Godt jobba, Lasse. Jeg spanderer en øl i midten av mai. To hvis det fører fram. 😉

  2. Jeg vil få melde meg på skrytet her, og jeg håper også du vil ta denne til Telenor, og at du ikke gidder å bry deg med å ta den til noen andre enn konsernsjefen. Det er tross alt han som tidligere har satt pris på å få beskjed fra misfornøyde kunder.

  3. Takk for pene ord. Litt av skrytet må returneres til Arve da – han ga meg tipset om å formulere det som et opprop mer enn et hjertesukk.

    Og selvfølgelig er mail avsendt til Baksås. Håper bare han har tid til å lese mail i disse innsparingstider …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.