Rosenborg – Fredrikstad 0 – 1

Jeg hadde gledet meg til kampen og håpet på Rosenborgseier, men regnet ikke med at det skulle bli noen walkover da Rosenborg tok i mot Fredrikstad med Egil Drillo Olsen og eks-RBK’er Knut Torbjørn Eggen på trenerbenken. Dette siste fikk jeg i alle fall rett i.

Men, men. Det er tidlig i serien. Jeg tror fremdeles RBK vinner serien til slutt, og Fredrikstad er jo et av de mest sympatiske lagene i eliteserien, da. Og for et keeperspill! Godt at det var en trønder som leverte varene på Lerkendal i kveld! Men akkurat nå er jeg mer bekymret for Bodø/Glimt med null poeng, enn for Rosenborg som i det minste har skaffet seg fire.

Og det var en del godbiter i kampen. Rosenborg var klart best i nitti minutter, Danien Braaten og Roar Strand var begge glimrende, og de som ikke spilte så godt som de burde, var så tydelige på det at det er klart hva som må jobbes med. Rosenborg er på vei ut av den litt trøblete perioden de har hatt et års tid, det er jeg sikker på. Og det er bare litt giftighet foran mål, og mye mindre nonchalanse foran eget mål som mangler. Perry fikser nok dette!

(Bildet er fra VG-nett)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.