Ad ytringsfrihet

«Forrige ukes nyhet om at popstjernen Britney Spears (24) skal spille kristen talkshow-vertinne i komiserien Will & Grace, har hisset på seg arge, konservative kristne», skriver VG i dag. Det er den Mississippi-baserte organisasjonen American Family Association som krever at den aktuelle episoden blir kansellert. I forrige måned fikk den samme organisasjonen lønn for strevet da de protesterte mot en episode i TV-serien «The Book Of Daniel» som handlet om en narkoavhengig prest.

Jeg mener, jeg er helt for ytringsfrihet og sånt, altså. Men det innebærer ingen ytringsplikt, det går også an å ta hensyn til menneskers følelser, også. Det har tydeligvis NBC gjort tidligere, og det er også håp om at det skal skje her. Vi har nemlig sett nok Britney Spears for mange år fremover. Selv om man har ytringsfrihet trenger man likevel ikke å bruke Britney Spears i alle tv-sendinger.

3 tanker om “Ad ytringsfrihet

  1. Nei. Hybel er det dårlig med. Men du kan få bo i kjelleren akkurat så lenge du vil bare du ikke bruker badstuen før jeg har fått fikset det elektriske 😀

    Jeg tror nok du blir skuffet dog. Det er en slags ytringsfrihet her i landet også 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.