Dagen før dagen …

I morgen braker det løs. Den store finalen i den derre melodifestivalen som ingen i Norge blir enige om hva heter. Norge berget seg gjennom semifinalen, og alt er klart for fight.

Jeg må tilstå at jeg gleder meg. Man kan si mye stygt om Melodi Grand Prix, men man kan ikke ta fra den underholdningsverdien. I alle fall ikke for de av oss som bryr seg.

Jeg har tro på Wigwam i år. Bookmakerne tror på mye rart – mest på Hellas, har jeg inntrykk av – men jeg vet ikke, jeg – bruker bookmakerne å ha rett? Hvorfor taper da folk penger på gambling? Uansett: Mitt tips til alle nordmenn i morgen, er å la være å stemme! En stemme for noen andre, er en delstemme mot Norge.

Ellers, så varter VG opp med en eller annen ekspertprodusert ti på topp-liste…, som har helt klare mangler. Jeg mener, “Waterloo” (betyr det egentlig “Vannklosett”?) er en glimrende sang, “Puppet On A String” likeså. Men hvor er “Nocturne”? Melodi Grand Prix eller ikke – det blir ikke mye bedre enn det …

7 tanker om “Dagen før dagen …

  1. Ah, Arve – jeg glemte at det var nasjonene som stemte. I semifinalen var det jo direktestemmer, etter som jeg forsto.

    Og Karl Ove: På torsdag var semifinalen. Den teller ikke. Kommer man seg ikke videre fra den, er det bare for flaut.

  2. Det man burde gjøre var å foreta en strategisk utplassering av nordmenn i de forskjellige deltakerlandene, slik at Norge kom høyt opp på listene i hvert land. Slik avstemningen foregår nå, er det en stor fordel for land som har mange landsmenn i utlandet, f.eks. Tyrkia og en del østeuropeiske land.

    Siden det neppe er stor sjanse for at jeg kommer meg utenfor landets grenser i løpet av dagen, kommer jeg til å stemme på Ungarn.

  3. Jeg gleder meg til i kveld. Dette blir gøy! Har stor tro på WigWam, men jeg har ikke hørt alle de andre sangene, så det blir spennende og se! 🙂

  4. « Uansett: Mitt tips til alle nordmenn i morgen, er å la være å stemme! »

    Vel. En bedre tilnærming vil være å stemme på den melodien du anser har absolutt minst sjanse til å vinne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.