Dagens anbefaling 23. mai:

Dagens anbefaling fant jeg i bloggen Ithil leker skribent. Ithil ble utfordret til å skrive noe om legning, og begikk det ganske glimrende stykket med den korte og gode tittelen Legning.

Jeg er jente. Jeg er litt feminin og litt guttete. Jeg er avholds og hverken røyker eller snuser. Jeg er buddhist. Og jeg er homofil.

Les resten av Ithils innlegg «Legning» her.

4 tanker om “Dagens anbefaling 23. mai:

 1. Ojojoj! Nå ble jeg glad 😀 Litt målløs også, ojojoj 😀
  Veldig hyggelig å høre at du likte teksten min så godt at du anbefaler den 😀

 2. Det var et kjempeflott stykke du skreiv, Ithil. Jeg syntes du berørte sentrale deler av «problemstillingen» på en fin måte, og mye av det du nevner kan ikke bli gjentatt for ofte.

  Ut fra hva jeg har lest, er du en strålende representant for din gruppe. Og med «din gruppe», mener jeg dere unge, velartikulerte, intelligente kvinner.

 3. Hallo nabo. Venter på ditt bidrag vedrørende MGP. Jeg håper du sitter og ser på. Gleder meg til den Årlige «Lista» di (jeg tror den er årlig i hvert fall). Sang 6-10 var noe herk. Island klarte seg bra. Nå er det Portugal. mitt på treet. Minner meg om en sang som er skrevet før…

  Kommer med kommentar senere

 4. Hallo nabo.6-10 er ikke bra ;( .nr 13 hadde kvalmende kostymer. nr 14 er jeg lei av og jeg vil ikke høre mer. nr 15 er litt bra. nr 16 er sånn passe= bob bob. men er du så sikker på mgp lista :/

  jeg snakker altså om mgp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.