Dagens dille

Det dukker stadig vekk opp ting vi bloggere «skal» gjøre. Og vi gjør det. I dag er det Bloggurat som er tingen.

Og jeg har plassert min blogg i FauskeBloggurat. Hvor blogger du fra?

9 tanker om “Dagens dille

 1. Joda, Hjorten «Det er langt dette landet. Det meste er nord», skrev Rolf Jacobsen. «Se mot nord. Oftere», skrev han visst også. «Nord er best!»

  Selv vet jeg ikke helt — men joda, det er et stykke 🙂

  Eugenie Det er bare å gå inn på http://bloggurat.net/kart/, skrive inn navnet på stedet hvor bloggen hører til og velge «Søk», velge riktig sted fra den listen du får opp på neste side og lime inn den teksten du får i et bloggeinnlegg. Og så må du pinge Bloggurat med skjemaet på denne adressen: http://bloggurat.net/ping/

 2. Vil det si at dersom jeg pinger bloggurat, så vil alle mine fremtidige innlegg havne inn der, eller? Er det nok at man befinner seg på stedet og har blogg, eller må bloggen også handle om stedet? (enda litt usikker av meg før jeg tør hive meg med på ting.) Og i Nord-Norge var der jo få blogger, noe jeg kunne tenkt meg å gjøre noe med 🙂

 3. Eugenie: Vil det si at dersom jeg pinger bloggurat, så vil alle mine fremtidige innlegg havne inn der, eller?

  Nei, oppskriften min var for å komme på kartet. Dersom du vil at alle innleggene dine skal dukke opp der, tror jeg du må pinge Bloggurat for hvert enkelt innlegg.

  Er det nok at man befinner seg på stedet og har blogg, eller må bloggen også handle om stedet?

  Det finnes det ikke noen regler om, tror jeg. Så jeg mener at det skal være nok at man befinner seg på stedet og har blogg.

 4. Jeg er fornøyd så lenge jeg nå har havnet på kartet, så får resten bare være som det blir.
  I skrivende stund er vi bare 3 blogger nord for Trondheim 🙂

 5. Lasse G. Dahl & Eugenie: Ni måste inte pinga — Bloggurat hälsar på då och då ändå. Men om man pingar när man har skrivit något nytt så tar det bara minuter (istället för timmar) innan Bloggurat hittar vad som är nytt 🙂

 6. Jeg skjønner liksom ikke hvordan Bloggurat funker. Jeg har plassert meg på kartet (finner meg under Trondheim), men ellers ser jeg jo ingenting som kan minne om bloggen min noe sted. Jeg får heller ikke opp noen tall på den derre stygge Bloggurat-telleren — må man vente, eller er det jeg som er hjernedød?

 7. Shamini: Jeg skal innrømme at jeg ikke skjønner dette jeg, heller. Jeg registrerte meg egentlig bare for å komme på kartet 🙂 Men hvis du sjekker Bloggurats førsteside, er det mange bloggere som skriver om tjenesten, og der er det mye nyttig informasjon å hente.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.