Endelig trendy

Jeg har egentlig aldri vært så opptatt av å følge motene. Det tar for mye tid, er for dyrt og forekommer meg egentlig å være essensen av usikkerhet – en litt sånn «jeg vet ikke hvem jeg er, så jeg kjøper meg en personlighet»-holdning til livet, for å si det litt skarpt.

Så jeg har gått rundt i lykkelig utrendighet. Men jeg har hatt en følelse av at med det tempoet trendene skifter i, kunne det ikke være lenge til de tok meg igjen. Og nå kan det ha skjedd!

NRK gjør jo jobben sin som god statskanal, og passer på å fortelle oss hva som er inne og ikke. Og i dag kom jeg over følgende:

Vi snakket nettopp om hvor fint det ville vært med en liten dam i hagen. Jeg har alltid spist lunsj ute ofte – mest fordi jeg ikke har tid til å smøre matpakke om morgenen. Jeg har en energisk strikke-og-sy-glad kone som sørger for at jeg har mye hjemmesydd og -strikket i «garderoben», og den samme «innkjøpssjefen» har også kledd opp familien i turkis sommertøy.

Og da jeg selv kjøpte mine egne klær, gjorde jeg helst slikt på ferie, og når jeg fikk bestemme, gikk disse oftest til London. Så, nå har altså trendene tatt meg igjen! Eller kanskje trendene først og fremst har tatt igjen konemor?

Men litt kreditt skal jeg ha, da: at magen skal skjules, det har jeg alltid holdt meg til – helt av meg selv!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.