ettellerannet.net

Jeg har sporadisk kommet over slike tjenester som Nettdagbok.no og Imperfektum, altså tjenester hvor du kan få ramset opp oppdaterte blogger, men har aldri skjønt helt hvorfor de skal være så tungvindte å bruke.

Du skal registrere deg, logge deg inn og gjøre et eller annet for å fortelle at du er oppdatert. Mange ekstra klikk. Og de aller fleste av oss kan jo heller gjøre slikt ved hjelp av trackbackfunksjonen i CMSet vårt!

Det har Kyrre Baker tenkt over. Han holder derfor på å utvikle ettellerannet.net – en norsk pingetjeneste som er så enkel at den nesten gjør seg selv: Husk å pinge denne når du blogger en sak, og alt er i boks!

Jeg pinger. Og jeg vil nok følge med på denne fremover. Kyrre er interessert i tilbakemeldinger, så hvis du mener noe om denne tjenesten, er jeg sikker på at han vil være glad for en mail. Du kan også legge dem igjen som en kommentar til denne meldingen, jeg er sikker på at han leser dem 🙂

1 tanke om “ettellerannet.net

  1. De er kanskje litt tungvinte, men jeg liker de. Spesiellt synes jeg at Bloggrevyen er bra. Når jeg har litt tid til overs så liker jeg å ta en titt der for å finne nye blogger som jeg legger inn i RSS leseren min.

    Automatiske ping er selvsagt en bra greie. Desverre støttes det foreløpig ikke hos Blogger. På den andre siden er det litt greit med manuelle ping også. Istedenfor å legge ut alt jeg skriver hos Bloggrevyen, oppdaterer jeg den når jeg føler at jeg har skrevet noe som vil (forhåpentligvis) være interessant for flere. Er det litt mindre innlegg, så publiserer jeg bare på bloggen uten å annonsere det.

    Uansett så skal jeg sjekke ut denne nye tjenesten. Ethvert initiativ drar utviklingen i riktig retning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.