Vi sliter i Rosenborg

«Vi» sliter i Rosenborg for tiden, det er ikke å stikke under en stol, det. 8 poeng på 7 kamper er ikke godt nok. Men Drillo redda mye for oss RBKtilhengere, da.

Først nevnte han i et VG-intervju at det ikke er mange år siden Rosenborg lå 10 poeng etter Lyn halvveis i sesongen, men likevel tok hjem seieren – og så, i dag, sørget han og resten av Fredrikstad for å ta med seg et poeng fra Oslo, slik at ikke Vålerenga stakk helt fra.

Så det finnes ting å glede seg over, også. I tillegg hadde Bodø/Glimt endelig flaks i en kamp, Start leder serien, Brann storspiller mot Lillestrøm – og Fredrikstad spiller altså bra under den gamle trenerhelten Drillo. Hvis bare Rosenborg finner ut hva som skal til, nå – om det er trenerbytte, spillebytte, holdningsendring eller hva det er håper jeg de finner ut av selv – så blir det bare morsomt å være glad i fotball igjen.

1 tanke om “Vi sliter i Rosenborg

  1. Jeg skal være så ærlig å si at jeg hadde satt pris på litt endringer i toppen av Tippeligaen. Jeg har vokst opp med at Rosenborg vinner serien og er blitt lært opp til at Rosenborg spiller man ikke imot på oddsen – uansett odds 😉

    For all del, morsomt med RBK i f.eks. Champions League, men hadde jeg kunne velge ville jeg satt pris på om f.eks. Vålerenga eller Brann vant serien – uten at jeg er noen stor av klubbene …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.