Mozilla Firefox 1.5

Foreløpig siste versjon av Mozilla Firefox, 1.5, ble sluppet forrige tirsdag. Hvis du kjører en eldre versjon, er det på tide å oppdatere. Og hvis du ikke har prøvd den, kan det være en god anledning til å gjøre det.

9 tanker om “Mozilla Firefox 1.5

 1. Mm. Ja. En del raskere i alle fall. Men jeg fikk problemer med menyene når jeg installerte den :-/

  Skal dog gjøre et nytt forsøk og sletter alt som er av Firefox-filer på maskinen først.

 2. Ah, var det det som var problemet. Jeg liker faktisk de nye menyene bedre enn gammeltypen, jeg. Men det er ikke sikkert at det sjokkerer meg å høre at du er litt mer konservativ … 😉

  Nå skal du forresten kunne pinge meg. Vennligst prøv. Du skal få godkjent, men hvis det er differanse mellom ipadressen det pinges «fra» og «til», vil pingen avvente manuell moderasjon.

 3. Fungerer flott her også, og liker at man endelig kan dra tabs frem og tilbake uten å måtte bruke en plugin. Det eneste jeg ikke liker er at mine to nødvendigste plugins, Fangs og EditCSS, enda ikke er oppgradert til 1.5 (eller kanskje jeg bare har sjekket for dårlig)

 4. Hehe. Konservativ eller ikke. Jeg har ingen ting i mot endringer. Jeg synes bare det blir litt dumt å endre tingene til en (fra mitt ståsted altså) dårligere løsning.

  Og. Nå fungerer, som du ser, trackbacken helt glitrende. I alle fall fra mine sider.

 5. Jepp, men denne gangen ble den automatisk godkjent, du pinga fra det nettverket du linka til. Merkelig at det ikke skjedde i sted. Men nå fikk jeg forbedra trackbackscriptet mitt uansett da, så det var egentlig bra at det ikke gikk den første gangen.

 6. Jeg liker den nye funksjonaliteten i Firefox 1.5, men den er ikke like problemfri som forrige versjon. Alt fungerer, og ingen kritiske problemer, men jeg regner med at vi ser en oppgradering i løpet av kort tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.