Glad igjen

Da har det vært noen dager med lett depping, og jeg har lært at jeg nok er en dårlig taper.

Men i går ettermiddag kjente jeg at det igjen ble mer interessant å re fremover enn bakover, og at det meste egentlig er ganske greit. Så nå tror jeg at jeg er i godt humør igjen.

Og det er noen prosjekter og hendelser som jeg gleder meg til utover høsten her. For eksempel er det ikke lenge igjen til klassegjenforening, noe jeg tror kan bli veldig moro.

Ellers er det noen oppussingsprosjekter som jeg kanskje ikke gleder meg like mye til, noen vedvarende og noen nye utfordringer i tilknytning til jobben og enda litt mer. Mye av dette vil nok bli omskrevet her etter hvert.

Men først er det helg!

5 tanker om “Glad igjen

  1. Jeg beklager ikke SVs tilbakegang, ikke på noe vis, men jeg syns du fortjener en god og avslappende helg. Jeg er overbevist om at du har gjort alt du har kunnet i denne valgkampen og på det grunnlaget syns jeg det er synd det ikke ble større uttelling. Vet ikke helt hvordan dette tolkes, men det var positivt ment i alle fall 🙂

  2. En bekjent av meg har jobbet heftig for SV i Kristiansand og der gikk de fra åtte i bystyret til to og selv om jeg ikke på noe vis sørger over partiets synkende oppslutning syns jeg det var litt trist på hans vegne; vet han er en trofast sliter som gjør sitt beste for alles ve og vel, selv om vi er svært uenige. Det står det uansett respekt av og det var slik jeg tenkte i ditt tilfelle også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.