God, tabloid og feit jul!

I bloggen kzkw.net : Bak Scenen hjertesukker man om slankehysteriet som nå også har tatt igjen julen med en referanse til en Dagblad-artikkel om hvordan man skal holde seg slank i jula.

La meg med en gang si at jeg støtter hjertesukket – som en vis mann sa, det handler ikke om hva du spiser mellom lillejuleaften og første nyttårsdag, men hva du spiser mellom første nyttårsdag og lillejuleaften. Men jeg synes tabloidene slipper for billig unna.

For eksempel VG som selger Vektklubb.no som tørre riskaker. Det er jo forsåvidt bra, men det er bare den ene siden av saken. For på den andre siden, bugner VG hver søndag (det er bare da jeg leser VG) over av tips om hvor du kan få kjøpt billig eller praktisk talt gratis ribbe, pinnekjøtt, sideflesk og bacon – om du så må dra til Sverige for å finne det.

Til alle som er livredde for enten å blakke seg på god mat eller å legge på seg alt for mye – eller kanskje værst av alt; begge deler: Det er egentlig ikke så vanskelig å løse dette, til og med uten svensketur og konstant dårlig samvittighet: Det er bare å kjøpe litt mindre!

3 tanker om “God, tabloid og feit jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.