En million piksler

De fleste har sikkert hørt om verdens mest unyttige og geniale idé, The million dollar homepage hvor briten Alex Tew selger en million piksler med reklameplass til 1 dollar stykket, slik at han kan få betalt utdanningen sin.

En glitrende idé, mest fordi den var såpass genuin da den ble lansert. Kopiistene, som milliondollarhomepage.no som det ikke har blitt noe av ennå, og enmillon.no som har funnet ut at dette er god reklame (men kanskje ikke har forstått hvorfor The million dollar homepage var så god reklame), er ikke like sjarmerende. Heller litt flaue. Men en spinoff hadde jeg sansen for: www.gratismillion.com!

Her er det nemlig gratis å reklamere. Alle som vil, kan få en gratis. Jeg har bedt om å få en som linker til UNICEFs donasjonsside, men du kan be om å få reklamere for hva du vil (innenfor lovens grenser), og altså helt gratis. Deilig absurd, og et glitrende lite spark til alle de som får problemer med kroppsfunksjonene når utsikter til lettjente penger viser seg.

2 tanker om “En million piksler

  1. Vi må heller ikke glemme millionpiksler.com, nok en side som ikke helt har skjønt poenget med originalen, og hvorfor den ble populær.

    Med fare for å bli betraktet som en ripoff av Magnus:
    God jul 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.