Fin sykkel!

Jeg er ikke sånn der motorsykkelfrelst egentlig – mitt eneste forsøk på å kjøre en motorisert sykkel endte med krav om å erstatte bensintanken – men jeg kjenner likevel igjen en pen maskin når jeg ser den.

Jeg vet ikke mer om denne sykkelen enn at det er en Harley Davidson 883, og at den var på Fauske 13. mai 2005. Men utrolig stilig, det var den. Hvis jeg noen gang kjører opp til motorsykkel, vil jeg ha en slik, tror jeg. Eller en halvgammel Triumph. Fine maskiner.

… men nå har jeg altså ingen planer om å kjøre opp til sykkel, altså – bare så ingen skal misforstå her. Jeg bare liker å se på dem, jeg.

5 tanker om “Fin sykkel!

  1. 883 er også den minste (nåværende) Harleyen. Den er i sportster-serien, og denne serien har også en 1200-motor.

    Både 883 og 1200 modellene (sportster) blir ofte beskrevet som «budsjett-harley». En grei inngangsterskel til de som velger å kjøre dette merket.

    Forøvrig kom den første sportster-modellen i 1957 og den rette betegnelsen er vel XLH 883 eller XLH 1200 dersom jeg ikke husker helt feil. XLH skal heller ikke forveksles med XR-serien. XR-750 er kanskje mest kjent som Evel Knievel sin «stunt-sykkel».

    … sånn for å fylle på med litt mer fakta 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.